středa 6. května 2015

Tři krásné ženy...proč jim dát šanci?

Naše milé a milí :),

Posílám zcela nelátkovou zprávu, protože vím, že k nám chodí nakupovat lidé se srdcem otevřeným :).


Tahle myšlenka se mi totiž opravdu MOD líbí :). TŘI KRÁSNÉ MLADÉ ŽENY, tři nadšená srdce a spousty nápadů, jak dát životu jiný směr :).

Osobní seberozvoj je u dospěláků v posledních letech velkým trendem a v neposlední řadě i byznysem. Proč ne, když po tom obě strany touží a zároveň je to naplňuje :).

Dokážete si představit, jak by bylo dnešním dětem v jejich dospělosti lehčeji, kdyby se aspoň částečně "vykašlaly" na zajeté systémy, které musí následovat ve státních školách a svůj volný čas by si užívaly po svém :)? Jinak než v klasických kroužcích a sportovních klubech? :) Já ano. A je to pro mne naprosto fascinující.

Být si zdravě jistý sám sebou, vědět, jaké jsou mé dary a nadání, mít se rád takový jaký jsem a nebát se to projevit, to jsou jedny z nejdůležitějších věcí pro spokojený a zdravý život. Tím nechci tvrdit, že se v klasických školách nenajdou takoví učitelé, ke kterým žáci vzhlíží a kteří je motivují, inspirují, pomohou rozvíjet jejich schopnosti a dovednosti.

Pojďme spolu dát šanci aspoň těm klukům a holkám, kteří by mohli projít tvůrčí školou rozvoje Láry Fáry :). Mrkněte na myšlenku celého projektu a pojďme je spolu podpořit :). Už mají jen den a kousek! :)


Pokud projekt podpoříte, ale cílová částka se nevybere, bude Vám příspěvek vrácen zpět na účet. Vše je tedy bezpečné a bát se nemusíte :). Pokud se částka vybere, můžete zrod nového projektu sledovat na fb ŠKOLY LÁRY FÁRY :).

Eva, Iva i Šárka si takovou šanci rozhodně zaslouží :).

UKAŽME DĚTEM, ŽE TO JDE I JINAK NEŽ "PO ŠKOLSKU" a dejme


šanci těm, kteří vidí dál než je v této společnosti obvyklé :).

DEJME ŠANCI DĚTEM ROZVÍJET SE V NÁDHERNÉ TVŮRČÍ A ZDRAVĚ SEBE-JISTÉ OSOBNOSTI UŽ DNES.

DEJME ŠANCI TŘEM MLADÝM ŽENÁM, KTERÉ VÍ, CO JE PRO DNEŠNÍ SPOLEČNOST TŘEBA A JAK NÁDHERNÉ BY BYLO SVŮJ SEN PROSADIT! :)))

A nebojme se změnami začít právě u sebe :).


Krásný, hravý a naplněný den přeje Vaše Mellu v letu :)










Žádné komentáře:

Okomentovat