pondělí 18. května 2015

POŠTOVNÉ ZDARMA, EXTRA AKCE, PŘEDPRODEJ, ZBYTEČKOVÁNÍ A MNOHEM VÍC!

Naše milé a milí :), 

Také se Vám letošní jaro tolik líbí? Mě moc :)...a nejvíc ráno, když jdu od holek ze školky...to mám chvilku před svým pracovním rozletem, kdy si nasávám vůně rozkvetlých stromů a teď už čím dál tím víc i květin a je mi prostě báječně :). Tohle období je přímo kouzelné (alergici prominou :)). 

A s novou energií se vrhám do všech restů, co tu na mne číhají :). A že jich není málo :). 

Minulý týden jsme - pozorní si již všimli :) - začali s velkým zbytečkováním. Jednak protože se nám do obchůdku už nemohou vejít a druhak protože budou zase další nové :).  S těžkým srdcem vytahuji i některé extra kousky ze sysliště svého (má mini úlitba bohům alébrž mému drahocennému choti, protože: "Nechápu, že když nešiješ, tak tady máš takovejch látek stranou...". Že to jsou skvosty, co se už nedají sehnat a "že jsou tak krásný", to nemá cenu vysvětlovat :))). Trošku vyprázdníme a zas´doplníme :). VY JE MŮŽETE OKOUKNOUT TUTO :).

Naskladnili jsme také dvě nové krásné jemné kolekce od Clothworks - zviřátkovou Friends in Wild Places a vyloženě sloníkovo-písmenkovo-hvězdičkovou pro menší děti (pozor, jsou tu i dva prima flanely :)) Le Elephant :).

https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/2-1-Prave-prifrcelo-NOVINKY/1591-3-Le-Elephant



https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/2-1-Prave-prifrcelo-NOVINKY/1591-3-Le-Elephant


https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/2-1-Prave-prifrcelo-NOVINKY/1590-3-Friends-in-Wild-Places


https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/2-1-Prave-prifrcelo-NOVINKY/1590-3-Friends-in-Wild-Places

V klidu si je prohlédněte, mají své velké skryté kouzlo a kdo je viděl naživo na PPM, byl z nich nadšený :). Nádherný materiál, lehonký, jemný, měkký, poddajný ;).

Další VELKOU NOVINKOU je ZAHÁJENÍ PŘEDPRODEJŮ :). Už víme, které látky k nám po 25/5/2015 přicestují A CHCEME SE O NĚ S VÁMI PODĚLIT UŽ DNES! :)

Pokud Vás zajímá, které to budou nebo netrpělivě vyhlížíte právě TU SVOU, určitě si je projděte, co kdyby tam na Vás už čekala :). Veškeré informace k předprodejovým podmínkám najdete u výrobků. 

https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/2-1-Prave-prifrcelo-NOVINKY/1611-2-MMF-PREDPRODEJ


https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/2-1-Prave-prifrcelo-NOVINKY/1616-2-RKF-PREDPRODEJ
Novinka Creatures and Critters 3 /viz foto zde/ bude naskladněna nejdéle v úterý 19/5 dopoledne :).


A POZOR - při naskladňování začínáme zohledňovat HLÍDACÍHO PSÍKA haf haf ALÍKA :) = ikonka pejska pod cenou výrobku, která Vám štěkne (nastavíte-li si), když zboží opět naskladníme nebo třeba snížíme jeho cenu ;). Fajné, viďte? :) 

Nicméně zohlednění Alíka při naskladnění znamená, že látky naskakují na sklad po různu tak, jak byly kdysi v minulosti zadány dle časové osy. Opravdu se tedy vyplatí projet si celou kategorii předprodeje a NIC NEPŘEHLÉDNOUT :).

 A MÁM TU PRO VÁS JEŠTĚ JEDNO BONUSOVÉ INFO :). 
NA OBJEDNÁVKY V HODNOTĚ 800KČ A VÍCE VÁM BĚHEM ÚTERÝ 19/5/2015 NABÍZÍME POŠTOVNÉ ZDARMA! :) 
CO VY NA TO? :)  

https://www.umelluzinky.cz/
Vybírat můžete z celého našeho sortimentu :).

 Způsob přepravy Vám nastavíme během fakturace. Pokud byste trvali na některém jiném konkrétním místě než je Vaše konečná doručovací adresa (pobočka uloženky či zásilkovny), určitě se o něm zmiňte v poznámce objednávky ;). Jinak můžete vsadit špedlík, že vše pošleme tak bezpečně, jak to jen půjde :).

A JEŠTĚ JEDEN EXTRA BONUS PRO POZORNÉ ČTENÁŘE NAŠICH BLOGŮ :). Pokud nechcete čekat na zítřek a máte jasno, pošlete svou objednávku již dnes, zvolte poštovné jaké je Vám milé a do poznámky k objednávce písněte "POŠTOVNÉ ZDARMA BLOG" a my Vám poštovné rádi VYNULUJEME UŽ DNES! :) Bájo, že jo? :)

Tak, teď už Vám zbývá jen jediné :)...jít se k nám brouzdnout jen tak nebo se s nadšením vrhnout do plnění svého košíku :). Ať tak či onak, jsme moc rádi, že si to u nás užíváte a je Vám s námi fajn stejně tak jako je fajn nám s Vámi :).  

A NEZAPOMEŇTE - POŠTOVNÉ ZDARMA BUDE TRVAT JEN DO PŮLNOCI 19/5/2015, TAK HO NEPROŠVIHNĚTE, pokud se chystáte ho využít :).

NAŠE BALÍČKY PRO VÁS JSOU PLNÉ LÁSKY A RADOSTI...RADOSTI Z TOHO, CO PRO VÁS MŮŽEME UDĚLAT A Z TOHO, CO PRO NÁS SVOU PŘÍZNÍ DĚLÁTE VY! :) DĚKUJEME VÁM ZA TO MOC A VÍC! :)


Vyberte si u nás tu nejkrásnější látku právě pro Vás :). Ráda Vám s výběrem pomohu :).

Děkuji za Vaši chvilku a přeji nádherný nový týden plný radostí :). 
Vaše Mellu zcela zbloglá :)

PS: A úplně bych zapomněla na krásnou EXTRA AKCI - běží už od minulého týdne, tak se na ni také URČITĚ mrkněte :). 

https://www.umelluzinky.cz/umelluzinky/eshop/4-1-EXTRA-AKCE-NA-TENTO-TYDEN



1 komentář:

  1. Jedna látka krásnější než druhá! Odolávat je čím dál těžší, i když mám už plné skříně....:-)

    OdpovědětVymazat