neděle 8. prosince 2013

KNIŽNÍ NOVINKY U MELLUZÍNKY A DÁRKOVÉ CERTIFIKÁTY PRO JEŽÍŠKA





Naše milé a milí,

Jak již víte z několika předchozích avíz, v tento okamžik už "jen" vyřizujeme dobírkové objednávky a objednávky, u kterých se načetla úhrada do Mikuláše, tedy 5/12. Postupně je budeme rozesílat během tohoto týdne a nejdéle začátkem týdne příštího. Všechny ostatní pak budou odcházet postupně po 6/1/2014 v závislosti na načtených platbách.

Děkujeme za pochopení, kdybychom tuto stopku neudělali, stříháme až do Štědrého dne a kdy bychom se pak domlouvali na dárcích s Ježíškem a zařizovali další předvánoční nezbytnosti, že jo? :)

JEDINOU VÝJIMKU, KTEROU V ROZESÍLÁNÍ UDĚLÁME, JSOU NAŠE KNIŽNÍ NOVINKY - představíme je níže - TY MŮŽETE OBJEDNÁVAT OD TOHOTO OKAMŽIKU AŽ DO PÁTKU 13/12. OBJEDNAT LZE I STŘIHY a samozřejmě DÁRKOVÉ A VÁNOČNÍ CERTIFIKÁTY :).

PROSÍM, objednávejte je na DOBÍRKU nebo TAK, ABYSTE ÚHRADU POSLALI OPRAVDU OBRATEM. PLATBY, KTERÉ SE NAČTOU PO 13/12 VYŘÍDÍME AŽ PO NOVÉM ROCE. CHCETE-LI MÍT SVOU KNIHU DOMA VČAS, NEVÁHEJTE A OBJEDNEJTE JEN JI  (+ STŘIH/CERTIFIKÁT).

LÁTKY UŽ NESTŘÍHÁME, GALANTERII NEPOČÍTÁME, VÝZTUŽE NEODROLOVÁVÁME, VÝJIMKY NEDĚLÁME (I KDYŽ VÁS MÁME MOC RÁDI :)). I MY CHCEME ODPOČÍVAT, PROTOŽE ŘÍDIT ÚSPĚŠNÝ A ZÁKAZNICKY VSTŘÍCNÝ ESHOP PŘI RODIČOVSKÉ "DOVOLENÉ" NENÍ JEN TAK :).

Zpět ke krásným knižním novinkám :).

Dovolujeme si Vám nabídnout další skvělý taškový díl od Lisy Lamové ŠITÍ TAŠEK 2. Kdo má už "jedničku", jistě si rád pořídí i "dvojku", protože ví, že se prostě vyplatí investovat a mít 12 nových střihů najednou za velmi výhodnou cenu cca 25Kč/ks. No nekupte to :)...


Další překvapivou novinkou je velmi profesionálně udělaná prvotina od české autorky ( a naší milé zákaznice :)) Šárky Slavičínské, a to HÁČKOVANÁ ZVÍŘÁTKA, která se hodí pro všechny háčkující švadlenky či jejich nešicí háčkující přátele :). Více o knize se dozvíte přímo ZDE :).  

 

Těšíme se, že Vás knihy osloví a přinesou Vám do Nového roku plno radostí a pochvalného uznání od Vašeho okolí i zákazníků :).
Krásné adventní dny plné pohody, zdraví a zdravého rozumu přejí

Mellu a spol. finišující :)

Žádné komentáře:

Okomentovat