pátek 14. června 2013

DOSKLADŇUJEME SPOUSTY OBLÍBENÝCH VZORŮ OD FREE SPIRIT ANEB KDYŽ JE AMY HAPPI :)

Krásné dobré a barevné ráno, milé mé i milí moji :),

Mocným nočním houkem jsem DOSKLADNILA OBLÍBENÉ KOUSKY z posledních kolekcí od AMY BUTLER - CAMEO A ALCHEMY a také ze starší LARK. Na řadu přišlo i několik OBLÍBENÝCH STŘIHŮ/KNIH.





Zároveň s AMY DORAZILA TAKÉ doobjednaná várka jemné dětské HAPPI (mimo panelů - zjišťuji situaci, jak to s nimi vypadá). Komplet nabídku NOVINEK NAJDETE ZDE.




Jedinou nevýhodou je, že jsme byli nuceni mírně (ale opravdu mírně) navýšit ceny a reagovat tak na ceníkové změny dodavatele . I tak věřím, že si Vás vzory OPĚT ZÍSKAJÍ stejně tak jako nás a budou se Vám líbit ZASE O KUS VÍC NEŽ MINULE, JAK TO TAK ČASTO BÝVÁ :).

Dovolím si také upozornit na fantastickou knížku o šití kabelek, která se v originále jmenuje THE BAG MAKING BIBLE a v češtině trochu nezajímavě ŠITÍ TAŠEK, ve které najdete 8 suprdupr střihů v reálných velikostech :)))...V každém případě stojí za to ji mít v knihovničce, což nejen na Melluzínkovém FB potvrzují mnohé z Vás a já za to velmi děkuji :).




Hezonký den a spoustu radostí v něm přeji, Vaše Mellu v nočním tichu ukrytá :)

PS: V příštím týdnu se na Vás chystají novinky od BLEND FABRICS i MMF. Kolekce GOSSAMER je velejemná, GLOBAL BAZAAR letně hravá, NORWEGIAN  WOODS líbivé retro, EDGES od Laury Gunn fajnšmekrovská lahůdka v dokonalých designech...a doskladníme i spoustu oblíbených vzorů - pohádkový les, mňau mňau kočky, karnevalové květy, ta dot puntíky...bude toho opravdu MNOOOOGO :)))....TĚŠÍME SE I ZA VÁS! :)) A TAKY DLUŽÍM TEN EDEN, VIĎTE :)...já si ho tu syslím pro sebe a ne a ne se podělit...:))) Napravím! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat