středa 30. května 2012

Jednobarevná bavlna u Melluzínky opět doskladeněna :)

Mé milé, 

Pro ty, které netrpělivě vyčkávaly doskladnění JEDNOBAREVNÉ BAVLNY, mám výbornou zprávu - konečně je nahráno a Vy si můžete vybírat z desítek odstínů, které pomohou vnést do Vašich životů a projektů kus další barevné radosti :). 

                                  
U Melluzínky najdete jednobarevnou dovozovou metráž od společnosti Robert Kaufman Fabrics. Tato bavlna má klasickou zaoceánskou šíři 110cm a prošla mezinárodním OEKE-TEX testem na "absolutní nezávadnost", což znamená, že je vhodná jak pro mimina, tak starce i mladce :). Více o tomto testu se můžete dozvědět zde.

Jednobarevná bavlna od Mellu je zárukou kvality, která vydrží :). Látky jsou velmi barevně stálé, při praní i sytě barevné látky vodu jen lehonce obarví a téměř se nesráží. Jsem ráda, že jejich obliba stále roste a švadlenky, které ji jednou zkusily, se rády vracejí a její vlastnosti chválí. 

KONA BAVLNA je hustě tkaná, mírně pruží a gramáží se pohybuje kolem 180g na běžný metr. Na omak je příjemná. 

Použít ji můžete i úplně samostatně - nakombinované malé kousky udělají vedle sebe spoustu parády :).

Zdroj: Pinterest - RKF - spousta inspirace :)

Velkou poctou je pro mne i to, že si s ní pracují vynikající švadlenky a používají ji na své nádherné originální kousky, a to nejen k šití, ale i k malbě na textil či k použití s další technikou - např. háčkováním.


Zdroj: Obě nádherné originální kabelky od Kačenky Bestr - www.fler.cz/madragora   


Krásná je i jako doplňková látka na závěsy...
Zdroj:www.fler.cz/kuklice - děkuji i milé zákaznici Evě za velikánskou důvěru :)    

 Jako ubrusu kus :)...
Zdroj: Děkuji milé zákaznici Jarce za fotku svého podzimního dílka :).

A opět potvrzení, že v malých kouscích nadělá velkou parádu...

Zdroj: Děkuji milé Pétě za téměř kompletní Mellu dečkové řešení :)))....


Velké i menší projekty z jednobarevek od Kaufmana najdete přímo na jejich pinterestovém odkazu zde :). Nechte se inpirovat a vyzkoušejte něco jiného než českou bavlnu, třeba budete příjemně překvapeny :). 

K dispozici je i jednoduchý a praktický kompletní vzorník, který pro Vás s láskou největší kompletuje má milovaná sestřička Peťulka :).

Pokud nešijete pravidelně a látku potřebujete jen k jednorázovému ladění interiéru, vyberte si jen vzorečků pár...;)

Co myslíte...bude se Vám hodit? :)

Máte s jednobarevnou bavlnou od Melluzínky zkušenost a používate ji při svém tvoření? Vyhovuje Vám? Pište a podělte se o svůj názor, budu Vám za to velmi vděčná :). 

Máte fotky svých výrobků, kde jste Konu použily? Pošlete je! Poslat můžete i odkaz na Váš obchůdek - fotku si pak, s Vaším svolením, přidám i do své pinterest nástěnky :)...

Blogujte a fejsbůkujte o jednobarevné bavlně od Mellu na svém webu nebo FB stránce a napište poznámku k tomuto blogu :). Ze všech komentářů bude vylosován jeden šťastlivec, který si bude moci poskládat 1m jednobarevné bavlny (skladem v obchůdku) dle vlastního výběru, A TEN MU BUDE ZASLÁN JAKO DÁREČEK :)...

A POZOR - PRO TY, KTEŘÍ DOČETLI AŽ DO KONCE A NEUSNULI PŘITOM :)))...SOUTĚŽ! :) KDO MI PRVNÍ SEM POD BLOG NAPÍŠE, Z KOLIKA ODSTÍNŮ KONA JEDNOBAREVNÉ BAVLNY SI MŮŽETE NYNÍ U MELLUZÍNKY VYBÍRAT /PIŠTE ČÍSLO/, ZÍSKÁ SLEVU 7% NA SVOU PŘÍŠTÍ OBJEDNÁVKU! :)))

Lovu a jednobarevné bavlně zdar! :)

Těším se na Vás, 

Vaše Mellu :) už teď děkující za Vaše komentáře :)

PS: A až budete mít spočítané odstíny, nakoukněte také do "novinek" a "opět v nabídce" na žůžovaté kousky, které v obchůdku přibyly...:)) Třeba na tenhle květinkový tulivý flanel...

9 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. BINGO! :))) Káji, slevice je Tvá! :))) Jen mi písni, prosím, majlíka, ať mám 100% jistotu, že pošlu kupon do správných rukou, ano? :))

      Deby, nevadí to, budou zase další šance :))...

      Juchuchůů....to byla tedy přímo raňoptáčatová rychlost :)))...!

      Vymazat
    2. Děkuji Mellu,.. já jsem ranní ptáče... a tak jsem se před odchodem do školy koukala... co nového :)) a byla jsem první :D
      Kája K.

      Vymazat
  2. ach jaj to suu tak kraaasne latky, ze moje srdce skace od radosti!!! urco coskoro povyberame a objedname!!!:D

    OdpovědětVymazat
  3. TEDA! Vstávat v 5:42 - nebo ještě dřív - to by se mělo zakázat! ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji za komentář ke košíčku. Quilty z jednobarevných látek jsou pro mne ty nej, určitě se na nějaký chystám, děkuji za inspiraci. Dlužím ještě dodělat ten svůj z výherního balíčku, jenže jsem se zadrhla na prošívání a na poněkud pošmodrchaném zdraví. Jana

    OdpovědětVymazat
  5. Nádherné barvičky a krásné tašky.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak jsme dneska taky něco spíchli z jednobarevky ;-)
    http://anda-h.blogspot.cz/2012/06/domecek-na-miminko-auticka.html

    OdpovědětVymazat