neděle 5. února 2012

Schovám se já pod mezu, až přestane, vylezu...:)))

Už je zima, už je mráz...jenomžeeeee....to všechno jednou zase přejde a bude krásně hřát sluníčko a pršet bude jen málo a bude nám horko a budeme lamentovat a přát si, aby bylo zase o kousek chladněji a větráky pofrčí naplno a v restauračních "zahrádkách" bude přeplněno a pivo bude chutnat pánům stejně tak jako dámám a o jiných osvěžující drincích ani nemluvím :)))...a vůůůůbec, ale vůůůůůbec nebude čas, ani chuť ani nálada na šití....:))))

....takže...hurá ke strojům a užívat si je a připravovat se na ta skvělá a neúnavná horka....ve kterých můžete sebe nebo svou ratolest vystrojit do některé z nádherek uvedených na tomto úžasném blogu, kde najdete podrobný popis i fotografie :)...Navíc si procvičíte angličtinu, případně vybrousíte své dedukční holmesovské schopnosti :)))...Ať se Vám tam líbí a létu tím pádem třikrát nazdar! Zdar! :)

zdroj: http://sewingin-nomansland.blogspot.com

PS: K Mellu v pátek dorazily všechny dříve avizované kolekce od Riley Blake Designs a jsou BOMBASTICKÉÉÉ!!! :))) Jak jinak :)))...V obchůdku zřejmě ve druhé polovině příštího týdne, až Mellu vše prokalkuluje, nafotí a připraví pro eshop tak, abyste už jen vzdychaly nad dokonalostí vzorů :).




3 komentáře:

  1. och, to je krásy... pořád jsem dolů rolovala a rolovala... díky, Mellu!
    m

    OdpovědětVymazat
  2. Melluzínko, už se nemůžeme dočkat, jak vystavíš tu nádheru!

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky ne :)))...kdyby mělo focení váznout - což se při mé rozlítanosti může taky stát, určitě se budu snažit vystavit aspoň s nejzákladnější fotečkou :). U spousty vzorů - hlavně třeba mod tod "kolečka" jsem byla překvapená, jak jsou v reálu mnohem krásnější než na katalogových fotkách :)))...

    OdpovědětVymazat